Kaynak Yazı dolaşımı Bismillahirrahmanirrahim on Instagram: “Çok süper bir poğaça tarifi Ellerinize sağlık💕 @hulyanin.kokulu.mutfagi 👈 @hulyanin.kokulu.mutfagi 👈 . KESME POĞAÇA 1 su b. ilik süt 1 su b. ilik su 1 su. b.dan bir parmk eksik siviyg 4 veya 5 y.k.şeker 1.5 tatli k.tuz 1 pk kuru maya 2 yumurta aki(sarisi uzerine) Ve un HAZRLANISI Ilik sut.su.seker ve mayayi bi kaba alip 3 dakka bekleyin.sonra diger malzemleri ekleyip ele yapismayan yumusak bi kivam elde edin.45 dak.kadr mayalandirin.sonra hamurdan 3 yada 4 bezeye ayirin.ilk bezeyi 1.5 karis kadr acin.kare seklinde.sonra ic harc koyun tek sira ve ordan rulo seklnde sarin.sonra hemen hemn 4 parmak genislignde kesip tepsiye dizelim.uzerlerine yumurta sarisi surup catalla cizik.atalim.1 saat mayalndirip 150 dercde pisirelim.afiyet olsn . #benimkadrajim #me #photooftheday #foodpics #foodpic #eating #delicious #delish #foodie #hamur #pasta #börek #tatli #cikolata #süt #enfes #leziz #harika #kurabiye #yummy #lezzetli #chocolate #lovely #love #keşfet #eniyilerikesfet #kesfet #sunum #yemek #sevgi” The Hirshon Turkish Dill and Feta Bun – Poğaça